Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DSF


 

Medlemsstatistik 2021

(2022-01-28 15:21)
Varje år i december ska våra föreningar rapportera in sin medlemsstatistik till DSF. Föreningarna ska antingen föra sitt medlemsregister direkt i IdrottOnline (IOL), eller föra registret i ett program som går att läsa in till IOL.
 
 

Dansledarkurs Bugg steg 1

(2022-01-26 12:26)
Kursen riktar sig till dig som ska hålla nybörjarkurs i Bugg samt till dig som ska kunna hålla i parträning på grundnivå.
 
De digitala tävlingar inom On-Linbuggen-serien fortsätter och den 20 februari är det dags att uppgradera till 3.1.
 
Svenska Danssportförbundet ser fram emot ytterligare en testtävling i Bugg och Dubbelbugg samt även en testtävling i lag
 
RF kommer öppna upp en ansökan om kompensationsstöd i slutet av vecka 4.
 
Riksidrottsförbundet arbetar fortlöpande med att identifiera idrottens utmaningar under tiden med coronapandemi och restriktioner. För att tydligare kunna beskriva idrottsföreningars situation så ber vi er svara på den enkät som RF har tagit fram.
 
Vid två separata pressträffar idag presenterade regeringen positiva nyheter för svensk idrottsrörelse.
 
Den 12 februari genomför WDSF "Breaking Judges Congress" (online), för att utbilda domare till tävlingar kopplade till WDSF.
 

Ordförandekonferens SLT

(2022-01-14 13:13)
Då tävlingen Stockholm Stars Dance Championship har flyttats på grund av rådande omständigheter och restriktioner så kommer Förenings/Ordförandekonferensen den 6 februari genomföras via Teams.
 
Är du rätt person för att driva ett framgångsrikt arbete med förbundets medlemsföreningar? Att utveckla samarbete med dessa och vara en support i verksamheterna samt ta rollen som den föreningsutvecklande kraft förbundet idag saknar?
 
RF kommer att öppna upp ytterligare omgångar av kompensationsstöd. Kompensationsstödet kommer vara modifierat jämfört med tidigare och i första läget kommer enbart enskilda evenemang vara sökbara.
 
Den 10 januari meddelade Regeringen och Folkhälsomyndigheten att nya restriktioner träder i kraft den 12 januari. Här sammanfattas de nya allmänna restriktionerna samt hur de påverkar danssporten.
 

Flytt av SSDC

(2022-01-11 09:45)
VOSLT har idag tillsammans med Alemana Dansklubb tagit ett tråkigt men nödvändigt beslut att flytta den planerade tävlingen Stockholm Stars Dance Championship 2022 den 5/2 pga nya restriktioner från Regeringen och FHM.
 

sponsorhuset

 

BOHUSBUGGARNAS HUVUDSPONSOR:

Uddevalla Energi

 

MEDLEMSFÖRMÅNER:

Logga dansskor.se

MEDLEMMAR FÅR 10%

Postadress:
DK Bohusbuggarna - Danssport
c/o Nilsson, Hogarna 346
45191 Uddevalla

Besöksadress:
Sörkällegatan 26
45141 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0705322405
E-post: info@bohusbuggarna.s...

Se all info